តិចនិកចៀនត្រីស្រស់កុំឲ្យកោង
ត្រីស្រស់ នៅពេលដែលអ្នកយកវាមកចៀន វាច្រើនតែបែកសាច់ ឬកោង ប៉ុន្ដែដើម្បីការពារបញ្ហានេះ ចំពោះសាច់ត្រីដែលវះយកឆ្អឹងចេញរួច អ្នកគួរចៀនវាដោយចៀនផ្នែកស្បែកជាមុន ហើយប្រើវែកសង្កត់លើសាច់ត្រី ដើម្បីកុំឲ្យសាច់ត្រីកោងឡើង ។ បន្ទាប់មកអ្នកត្រូវត្រឡប់ត្រីទៅចៀនផ្នែកខាងក្នុង រហូតដល់ត្រីឡើងលឿងស្រួយឆ្អិន ទើបស្រង់ឡើងចេញពីខ្លាញ់ជាការស្រេច ៕
0 comments:
Please add comment to express your opinion, and share it on Twitter or Facebook. Thank you in advance.