តិច​និក​ចៀនត្រី​ស្រស់​កុំ​ឲ្យ​កោង​

Posted on
  • Saturday, January 7, 2012
  • by
  • angco.co
  • in
  • Labels:
  • ត្រី​ស្រស់ នៅពេលដែល​អ្នកយក​វា​មក​ចៀន វា​ច្រើនតែ​បែក​សាច់ ឬ​កោង ប៉ុន្ដែ​ដើម្បី​ការពារ​បញ្ហា​នេះ ចំពោះ​សាច់​ត្រី​ដែល​វះ​យក​ឆ្អឹង​ចេញរួច អ្នក​គួរ​ចៀន​វា​ដោយ​ចៀន​ផ្នែក​ស្បែក​ជាមុន ហើយ​ប្រើ​វែក​សង្កត់​លើ​សាច់​ត្រី ដើម្បី​កុំ​ឲ្យ​សាច់​ត្រីកោង​ឡើង ។ បន្ទាប់មក​អ្នក​ត្រូវ​ត្រឡប់​ត្រី​ទៅ​ចៀន​ផ្នែក​ខាងក្នុង រហូតដល់​ត្រី​ឡើង​លឿង​ស្រួយ​ឆ្អិន ទើប​ស្រង់​ឡើង​ចេញពី​ខ្លាញ់​ជាការ​ស្រេច ៕



    0 comments:

    Please add comment to express your opinion, and share it on Twitter or Facebook. Thank you in advance.