​ស្ងោរ​ពោត​ឲ្យ​មាន​រសជាតិ​ឈ្ងុយឆ្ងាញ់​

Posted on
  • Saturday, January 7, 2012
  • by
  • angco.co
  • in
  • Labels:
  • ពោត​ស្ងោរ​ត្រូវបាន​គេ​ចាត់ទុកថា ជា​អាហារសំរន់​ក្រពះ​ម្យ៉ាង ដែល​គេ​ឧស្សាហ៍​ទទួលទាន​វា​នៅ​ចន្លោះ​អាហារ​ប្រចាំ​ពេល​ទាំងបី ។ ក៏ប៉ុន្តែ​បញ្ហា​ដែល​កើតមាន​នោះ គឺ​ក្រោយពេល​ស្ងោរ​ឆ្អិន ហើយ​មិនសូវមាន​រសជាតិ​ផ្អែម​ឆ្ងាញ់ ។ 
    រូបមន្ត​ដែល​ជួយ​ឲ្យ​ពោត​ស្ងោរ​របស់​អ្នកមាន​ទាំង​រសជាតិ​ឆ្ងាញ់ និង​ក្លិន​ឈ្ងុយ​នោះ អ្នក​គ្រាន់តែ​ស្ងោរ​វា​ជាមួយ​ទឹកដោះគោឆៅ ធ្វើយ៉ាងណា​ឲ្យ​បរិមាណ​ទឹកដោះគោឆៅ​លិច​ផ្លែ​ពោត​ស្ងោរ​រហូតដល់​ឆ្អិន បន្ទាប់មក​ស្រស់​ទុក​ឲ្យ​ស្រស់ទឹក​ទុកដាក់​ជាការ​ស្រេច ៕



    0 comments:

    Please add comment to express your opinion, and share it on Twitter or Facebook. Thank you in advance.