វិធីរក្សាទុកនំបុ័ងឲ្យបានយូរ
នំដែលធ្វើដោយម្សៅសាលី និងដាក់ម្សៅមេដំបែដូចជា នំបុ័ង ឬនំដុតផ្សេងៗ ពេលដែលត្រូវការរក្សាទុកហូបបានយូរ ចូរដាក់ចូលក្នុងថង់ប្លាស្ទិក រួចរឹតមាត់ថង់ឲ្យណែន បន្ទាប់មកយកទៅក្លាស្សេ ក្នុងថតក្លាស្សេកក នៃទូទឹកកក វានឹងជួយរក្សាគុណភាពបានដល់មួយខែ ។ នៅពេលដែលអ្នកត្រូវការ យកមកទទួលទាន គ្រាន់តែស្រាយស្ប៉ោង យកនំបុ័ងទៅដាក់ចូលក្នុងម៉ាស៊ីនកម្ដៅ ប្រមាណ ៥ នាទី សាច់នំបុ័ង នឹងប្រែមកជាសភាពដើម ៕
0 comments:
Please add comment to express your opinion, and share it on Twitter or Facebook. Thank you in advance.