​វិធី​រក្សាទុក​នំ​បុ័ង​ឲ្យ​បានយូរ​

Posted on
  • Saturday, January 7, 2012
  • by
  • angco.co
  • in
  • Labels:
  • នំ​ដែល​ធ្វើ​ដោយ​ម្សៅ​សាលី និង​ដាក់​ម្សៅ​មេដំបែ​ដូចជា នំ​បុ័ង ឬ​នំដុត​ផ្សេងៗ ពេលដែល​ត្រូវការ​រក្សាទុក​ហូប​បានយូរ ចូរ​ដាក់ចូល​ក្នុង​ថង់​ប្លា​ស្ទិ​ក រួច​រឹត​មាត់​ថង់​ឲ្យ​ណែន បន្ទាប់មក​យកទៅ​ក្លាស្សេ ក្នុង​ថត​ក្លាស្សេ​កក នៃ​ទូទឹកកក វា​នឹង​ជួយ​រក្សា​គុណភាព​បាន​ដល់​មួយខែ ។ នៅពេលដែល​អ្នកត្រូវកា​រ យកមក​ទទួលទាន គ្រាន់តែ​ស្រាយ​ស្ប៉ោ​ង យកនំ​បុ័ង​ទៅ​ដាក់​ចូលក្នុង​ម៉ាស៊ីនកម្ដៅ ប្រមាណ ៥ នាទី សាច់​នំ​បុ័ង នឹង​ប្រែ​មកជា​សភាព​ដើម ៕



    0 comments:

    Please add comment to express your opinion, and share it on Twitter or Facebook. Thank you in advance.