​វិធី​ឆា​បាយ​ឲ្យ​ឆ្ងាញ់​

Posted on
  • Saturday, January 7, 2012
  • by
  • angco.co
  • in
  • Labels:
  • នៅពេល ​អ្នក​ឆា​បាយ​មិន​ថា ជាមួយ​សាច់មាន់ សាច់គោ ស៊ុត បង្គា​... គួរ​ចៀស​វា​ប្រើ​ទឹកត្រី ដោយ​ប្រើ​អំបិល​ជំនួស​វិញ​ល្អ​ជាង ព្រោះ​អំបិល​នឹង​ជួយ​ឲ្យ​បាយ​ឆា​ទន់​ល្អ​ឡើង ។ ប្រសិនបើ​អ្នក​ប្រើ​ភាគ​ផ្សំ​របស់​បន្លែ ដែលមាន​ទឹក​ច្រើន​បាយ​ឆា​របស់​អ្នក អាច​នឹង​ជ្រាយ ឬ​រីក​ផ្អៀ​ចៗ ដូច្នេះ​នៅពេល​អ្នក​ចង់​ដាក់​ប៉េងប៉ោះ ចូល​ជាមួយ​បាយ​ឆា គួរ​ខ្វេះ​គ្រាប់​ចេញ​សិន រួច​ហាន់​ប៉េង​បោះ​ជា​ចំណិតៗ មុននឹង​យកទៅ​ឆា​ជាមួយ​បាយ ទើប​បាយ​ឆា​មិន​ជ្រាយ​ផ្អៀ​ច ៕



    0 comments:

    Please add comment to express your opinion, and share it on Twitter or Facebook. Thank you in advance.