វិធីឆាបាយឲ្យឆ្ងាញ់
នៅពេល អ្នកឆាបាយមិនថា ជាមួយសាច់មាន់ សាច់គោ ស៊ុត បង្គា... គួរចៀសវាប្រើទឹកត្រី ដោយប្រើអំបិលជំនួសវិញល្អជាង ព្រោះអំបិលនឹងជួយឲ្យបាយឆាទន់ល្អឡើង ។ ប្រសិនបើអ្នកប្រើភាគផ្សំរបស់បន្លែ ដែលមានទឹកច្រើនបាយឆារបស់អ្នក អាចនឹងជ្រាយ ឬរីកផ្អៀចៗ ដូច្នេះនៅពេលអ្នកចង់ដាក់ប៉េងប៉ោះ ចូលជាមួយបាយឆា គួរខ្វេះគ្រាប់ចេញសិន រួចហាន់ប៉េងបោះជាចំណិតៗ មុននឹងយកទៅឆាជាមួយបាយ ទើបបាយឆាមិនជ្រាយផ្អៀច ៕
0 comments:
Please add comment to express your opinion, and share it on Twitter or Facebook. Thank you in advance.