​តិច​និក​ធ្វើ​ទឹកខ្ទិះ​ឲ្យ​ខាប់​

Posted on
  • Saturday, January 7, 2012
  • by
  • angco.co
  • in
  • Labels:
  • ស្ត្រី ​មេផ្ទះ​ខ្លះ​ធ្លាប់ប្រើ​តិច​និក ក្នុង​ការធ្វើ​ខ្ទិះដូង​ឲ្យ​ខាប់ ដោយ​បន្ថែម​ម្សៅ​ឆា​ចូលទៅ ប៉ុន្ដែ​វា​ធ្វើ​ឲ្យ​ខូច​រសជាតិ​បាន ។ ការពិត មាន​វិធី​ធ្វើ​ទឹកខ្ទិះ​ឲ្យ​ខាប់ គឺ​គ្រាន់តែ​ដាក់​ខ្ទិះ​ក្នុង​ឆ្នាំង​លើ​ភ្លើង ហើយ​អ្នក​អាច​ថែម​អំបិល​បន្ដិចបន្តួច​ចូលទៅ បន្ទាប់មក​ប្រើ​ស្លាបព្រា​កូរ​បណ្ដើរៗ រហូតដល់​ទឹកខ្ទិះ​ពុះ​សព្វ ទើប​លើក​ចុះ នោះ​អ្នកនឹង​បានទទួល​ខ្ទិះ​ដែល​ខាប់ មាន​រសជាតិ​ល្អ​មិន​ខាន ៕



    0 comments:

    Please add comment to express your opinion, and share it on Twitter or Facebook. Thank you in advance.