តិចនិកធ្វើនំអាកោត្នោតឡើងល្អ គឺនៅពេលផ្សំសាច់ត្នោត និងម្សៅជាមួយស្ករត្នោត ចូរបន្ថែមក្បាលខ្ទិះចូលចិត្ត ។ ក្បាលខ្ទិះ នឹងធ្វើឲ្យនំរបស់អ្នកទន់ ឡើងធំ និងមានរសជាតិកាន់តែឆ្ងាញ់ ៕
តិចនិកធ្វើឲ្យនំត្នោតឡើងល្អ
នំអាកោត្នោត គឺជានំបែបបុរាណខ្មែរ ដែលជនជាតិខ្មែរយើងនិយម ធ្វើទទួលទានក្នុងគ្រួសារ ឬធ្វើលក់នៅតាមទីផ្សារ ប៉ុន្ដែបើអ្នកមិនចេះតិចនិកខ្លះទេ នំអាកោត្នោតរបស់អ្នក នឹងមិនឡើងល្អទេ ។
តិចនិកធ្វើនំអាកោត្នោតឡើងល្អ គឺនៅពេលផ្សំសាច់ត្នោត និងម្សៅជាមួយស្ករត្នោត ចូរបន្ថែមក្បាលខ្ទិះចូលចិត្ត ។ ក្បាលខ្ទិះ នឹងធ្វើឲ្យនំរបស់អ្នកទន់ ឡើងធំ និងមានរសជាតិកាន់តែឆ្ងាញ់ ៕
តិចនិកធ្វើនំអាកោត្នោតឡើងល្អ គឺនៅពេលផ្សំសាច់ត្នោត និងម្សៅជាមួយស្ករត្នោត ចូរបន្ថែមក្បាលខ្ទិះចូលចិត្ត ។ ក្បាលខ្ទិះ នឹងធ្វើឲ្យនំរបស់អ្នកទន់ ឡើងធំ និងមានរសជាតិកាន់តែឆ្ងាញ់ ៕
0 comments:
Please add comment to express your opinion, and share it on Twitter or Facebook. Thank you in advance.