​តិច​និក​ធ្វើ​ឲ្យ​នំត្នោត​ឡើង​ល្អ​

Posted on
  • Saturday, January 7, 2012
  • by
  • angco.co
  • in
  • Labels:
  • នំអាកោត្នោត គឺជា​នំ​បែប​បុរាណ​ខ្មែរ ដែល​ជនជាតិខ្មែរ​យើង​និយម ធ្វើ​ទទួលទាន​ក្នុង​គ្រួសារ ឬ​ធ្វើ​លក់​នៅតាម​ទីផ្សារ ប៉ុន្ដែ​បើ​អ្នក​មិនចេះ​តិច​និក​ខ្លះ​ទេ នំអាកោត្នោត​របស់​អ្នក នឹងមិន​ឡើង​ល្អ​ទេ ។​
    តិច​និក​ធ្វើ​នំអាកោត្នោត​ឡើង​ល្អ គឺ​នៅពេល​ផ្សំសាច់​ត្នោត និង​ម្សៅ​ជាមួយ​ស្ករត្នោត ចូរ​បន្ថែម​ក្បាលខ្ទិះ​ចូលចិត្ត ។ ក្បាលខ្ទិះ នឹងធ្វើ​ឲ្យ​នំ​របស់​អ្នក​ទន់ ឡើង​ធំ និង​មាន​រសជាតិ​កាន់តែ​ឆ្ងាញ់ ៕



    0 comments:

    Please add comment to express your opinion, and share it on Twitter or Facebook. Thank you in advance.