+ការត្រៀមផ្កាខាត់ណាមុនពេលនាំយកមកចម្អិន
មុនដំបូងត្រូវកាត់ស្លឹក និង ស្នូលកណ្តាលចេញ ។ ត្រូវប្រើកាំបិតកាត់ផ្កាខាត់ណាចេញពីស្នូលកណ្តាល ហើយបើចង់លឿនត្រូវពុះផ្កាជាបួនចំណែក ហើយកាត់ច្រៀកស្នូលចេញម្តងទៀត ។
ក្នុងករណីផ្កាខាត់ណាដែលនៅសល់ប្រើធ្វើជាអាហារមិនអស់ អាចយកទៅដាក់ទុកក្នុងទូទឹកកកត្រង់ថតត្រជាក់ធម្មតា ដោយអាចទុករយៈពេក ៣ ថ្ងៃ ប៉ុន្តែបើខ្ចប់អាចទុកដល់ ៥ ថ្ងៃ និងបើយូរជាងនេះ នាំឲ្យរលួយយកមកចម្អិនមិនឆ្ងាញ់ទេ ។
0 comments:
Please add comment to express your opinion, and share it on Twitter or Facebook. Thank you in advance.