វិធី ៥ យ៉ាង ស្រុសបន្លែ​ឲ្យ​ឆ្ងាញ់​

Posted on
  • Saturday, January 7, 2012
  • by
  • angco.co
  • in
  • Labels:
  • បើ​ចង់បាន​បន្លែ​រសជាតិ​ឆ្ងាញ់​លោកអ្នក​អាចអនុវត្ត​នូវ​វិធី​ដូចខាងក្រោម :
    ១-​ពេល​កំពុង​ស្រុស ព្យាយាម​ដាក់​ទឹក​តិច​បំផុត​តាម​ដែល​អាច​ធ្វើបាន ។​
    ២- ​មុនពេល​យក​បន្លែ​ដាក់​ស្រុស​រង់ចាំ​ទឹក​ពុះ​ជាមុនសិន សឹម​ដាក់​បន្លែ​និង​ត្រូវ​ចងចាំ​ថា មិនត្រូវ​ដាក់​នៅពេល​ទឹក​មិនទាន់​ពុះ​ឡើយ​។​
    ៣-​បន្លែ​ពណ៌​បៃតង គួរ​ធ្វើ​ឲ្យ​ឆ្អិន​ដោយ​វិធី​ស្រុស ឬ​ដាក់​ទៅក្នុង​ទឹក​ពុះ និង​នៅពេល​ទឹក​ពុះ​ម្តងទៀត​ដួស​ចេញ​ភ្លាម ។​
    ៤- ​បើជា​បន្លែ​មើម​ដូចជា ឆៃថាវ​ការ៉ុត គួរ​ស្រុស​ក្នុង​ទឹក​ពុះ​តិចៗ និង​គួរ​ស្រុស​ទាំង​មើម ព្រោះថា​អាចជួយ​រក្សា​គុណភាព​ផ្នែក​អាហារ​បានល្អ​ជាង​ការ​ចិត ឬ កាត់​ជា​កង់ៗ រូ​ច​ហើយ​យកទៅដាក់​ស្រុស ។​
    ៥-​រៀងរាល់​លើក​ដែល​ស្រុស គួរ​បិទ​គម្របឆ្នាំង​ដើម្បី​ឲ្យ​ទឹក​ពុះ និង បន្លែ​ឆាប់​ឆ្អិន ។ អ្នក​ត្រូវ​ចងចាំ​ថា បើ​បន្លែ​នៅក្នុង​ទឹក​ក្តៅ​កាន់តែ​យូរ គុណប្រយោជន៍​របស់​វា​ក៏​កាន់តែ​ថយចុះ​ដែរ ។



    0 comments:

    Please add comment to express your opinion, and share it on Twitter or Facebook. Thank you in advance.