ទឹកស្រុសស្លាបព្រា សម គឺជាប្រភពនៃការសន្សំមេរោគ

Posted on
  • Thursday, February 23, 2012
  • by
  • angco.co
  • in
  • Labels: ,

  • ជាការពិតណាស់ រាល់លើកដែលលោកអ្នកទៅពិសារអាហារនៅតាមភោជនីយដ្ឋាន
    លោកអ្នកតែយកស្លាបព្រា សម ដាក់ចូលទៅក្នុងកែវទឹកក្តៅ ដោយពុំបានដឹងច្បាស់ថា
    កែវដាក់ទឹកស្រុះស្លាបព្រានោះ ក្តៅខ្លំាង រឺក្តៅអុនៗនោះទេ រឺក៏បានផ្លាស់ប្តូរហើយរឺនៅ
    លោកអ្នកពុំបានគិតដល់បញ្ហានេះឡើយ។

    វិធីនេះចូលកុំជឿជាក់ខ្លំាងពេក ព្រោះថាបើកែវដាក់ទឹកស្រុសស្លាបព្រា សម និងពុំបានផ្លាស់
    ប្តូររាល់ម៉ោងទេនោះ ទឹកក្នុងកែវនោះនឹងក្លាយទៅជាប្រភពមើលរោគ សព្វសារពើ ហើយវា
    នឹងជះឥទ្ធិពលអាក្រក់មួយកំរិតទៀតផងដែរ។
    ដូច្នេះរាល់មុនពលេដែលលោកអ្នកយកស្លាបព្រា សម ទៅស្រុសចូលចេះសង្កេតមើលថា 
    ទឹកនោះក្តៅដែររឺទេ? ចំនែកឯរយៈពេលស្រុសក៏ទាមទារអោយមានរយៈពេលមួយស្របក់
    ផងដែរ។ ហើយចំនុចនេះលោកអ្នកមិនគួរមើលស្រាលនោះទេ ព្រោះវាក៏ជាចំនុចមួយដែល
    ធើ្វអោយសុខភាពរបស់លោកអ្នកចុះខ្សោយផងដែរ។



    0 comments:

    Please add comment to express your opinion, and share it on Twitter or Facebook. Thank you in advance.