ស្ពៃមើមចែកចេញជាច្រើនប្រភេទគឺមានស្ពៃមើមស និងស្ពៃមើមក្រហមជាដើម ដែលយើងអាចបរិភោគឆៅ ឬចម្អិនជាអាហារ ។ ស្ពៃមើមមានរសជាតិត្រជាក់កាយរសជាតិហីរបន្តិច មានប្រសិទ្ធភាពកម្ចាត់ជាតិពុល និងបញ្ចុះកម្តៅ ។ កម្រិតវិតាមីនក្នុងស្ពៃមើមមានច្រើនជាង ១០ បើធៀបនឹងផ្លែសារីក្រៅពីនេះវាក៏មានប្រសិទ្ធភាព ជួយដល់ការរបត់ជើងតូច ទប់ស្កាត់មហារីកប្រឆាំងនឹងវីរុសបង្កជំងឺ ទប់ទល់ជំងឺក្រួសក្នុងប្រមាត់ កាត់បន្ថយកូឡេស្តេរ៉ូល និងការពារជំងឺឡើងឈាម (សម្ពាធឈាមខ្ពស់) ។ ក្នុងមួយថ្ងៃអាចទទួលបាន ២៥០ ក្រាម ដើម្បីជំនួសដល់ការបត់ជើងតូច ៕
0 comments:
Please add comment to express your opinion, and share it on Twitter or Facebook. Thank you in advance.