ស្រុសមីមិនអោយផុយ ត្រូវធ្វើបែបណា?

Posted on
  • Tuesday, February 7, 2012
  • by
  • angco.co
  • in
  • Labels:
  • មីដែលត្រូវបានគេចាត់ទុកថា ឆ្ងាញ់បន្ទាប់ពីស្រុសរួច នោះគឺត្រូវតែមានសរសៃមិនផុយ
    ឬដាច់ចេញពីគ្នា។ 

    បែបនេះហើយ ទើបការស្រុសមីជារឿងសំខាន់សម្រាប់ស្ដ្រីជាមេផ្ទះ ក៏ដូចជាចុងភៅ។
    តើយើងត្រូវប្រើវិធីណាដើម្បីស្រុសមីអោយមានស្ដង់ដាដូចខាងលើ?

    សូមស្វែងយល់ពីការណែនាំដូចខាងក្រោម៖

    មុននឹងយកមីទៅស្រុស យើងត្រូវយកសរសៃមីមកលាកុំអោយវាជាប់ជំពាក់នឹងគ្នា
    បន្ទាប់មកទើបដាក់ចូលទៅក្នុងកន្ដ្រងស្រុសក្នុងទឹកក្ដៅ។ រយៈពេលនៃការស្រុស
    គឺត្រូវធ្វើអោយលឿនបំផុត និងត្រូវប្រាកដថា គ្រប់សរសៃមីត្រូវបានស្រុសសព្វដោយ
    ទឹកក្ដៅ រួចហើយលើកវាឡើងទុកអោយស្រក់ទឹកបន្ដិច ក្រោយមកយកវាទៅត្រាម
    នឹងទឹកត្រជាក់មួយសន្ទុះនៅមុនពេលដាក់ចូលទៅក្នុងចាន។

    វិធីធ្វើខាងលើ នឹងជួយអោយសរសៃមីរបស់យើងមានភាពទន់ល្មួត និងមិនអាចផុយ
    ឬដាច់ដូចមុន៕ ប្រភព ៖ pn



    0 comments:

    Please add comment to express your opinion, and share it on Twitter or Facebook. Thank you in advance.