​បាយដំណើប​មុខ​បង្កង​

Posted on
  • Monday, January 9, 2012
  • by
  • angco.co
  • in
  • Labels:

  • ​គ្រឿងផ្សំ​
    ​អង្ករ​ដំណើប រ​មៀត ដូង​ទុំ បង្កង ខ្លាញ់​រាវ អំបិល ទឹកត្រី ស្ករស ម្សៅ​ស៊ុប ស្លឹក​ក្រូចសើច ។​
    ​វិធី​ធ្វើ​
    ​១- កោសដូង​ពូត​យក​ក្បាល​ខ្ទិះ ដាក់​អំបិល​បន្តិច ។​ ​
    ២- បុក​រមៀត​ពូត​យក​ទឹក ដាក់​ដាំ​បាយដំណើប រួច​ប្រស់​ក្បាលខ្ទិះ​ឲ្យ​ឡើង​រលោង ហើយ​មាន​ពណ៌​លឿង​ខ្ចី​ ​ដួស​ដាក់​ចាន​សំប៉ែត​ទុក​មួយ​អន្លើ ។​ ​
    ​៣- បង្កង​បក​យក​សាច់​ចិញ្ច្រាំ​ឲ្យ​ល្អិ​ត លីង​នឹង​ខ្លាញ់ ចាក់​ទឹកត្រី ស្ករស ម្សៅ​ស៊ុប ភ្លក់​មើល​ឲ្យ​ល្មម ដួស​ដាក់​ពី​ ​លើ​បាយដំណើប រោយ​ស្លឹក​ក្រូច​សើច (​ហាន់​ឆ្មារៗ​) ។​
    ​សេចក្តីបញ្ជាក់​ : ​វិធី​លីង​សាច់​បង្កង ត្រូវ​ប្រើ​ខ្លាញ់​តិច គ្រាន់តែ​ឲ្យ​សើម​ខ្ទះ ។​



    0 comments:

    Please add comment to express your opinion, and share it on Twitter or Facebook. Thank you in advance.