ទំពារជីរអង្កាម អាចជួយ បំបាត់ក្លិនមាត់
បើលោកអ្នក មានបញ្ហាក្លិនមាត់ សូមសាកល្បង ព្យាយាមទំពារ ស្លឹកជីរអង្កាមស្រស់ ប្រមាណជា ២-៣ សន្លឹក នោះខ្យល់ដង្ហើម របស់លោកអ្នក នឹងប្រែជាមានក្លិន ក្រអូបប្រហើរ ភ្លាមៗតែម្ដង។
អ្នកឯកទេសមាត់ធ្មេញ បានបញ្ជាក់ថា ស្លឹកជីរអង្កាម បើដាក់ក្នុងម្ហូបញ៉ាំ នោះវានឹងជួយអោយលោកអ្នក ដែលមានភាព ហត់នឿយ ពេញមួយថ្ងៃ វិលមកស្រស់ស្រាយ វិញភ្លាមៗ ក្រោយពីបានពិសារញ៉ាំនោះ មិនតែប៉ុណ្ណោះ ថែមទាំងជួយ កាត់បន្ថយភាពហត់នឿយ ដោយសារការ ប្រឹងសម្លឹងអេក្រង់កុំព្យូទ័រ យូរពេកទៀតផង។
ជាទូទៅជីរអង្កាម មិនមែនគ្រាន់តែ ជាបន្លែសាមញ្ញ សម្រាប់ទទួលទាននោះទេ ប៉ុន្ដែវាមានប្រយោជន៍ ជាច្រើនយ៉ាង ដែលលោកអ្នក នឹងស្មានមិនដល់។ ចាស់ៗបូរាណែខ្មែរ បានយកស្លឹកជីរអង្កាមស្រស់ៗ មកធ្វើជាឱសថ។ នៅពេលនរណាម្នាក់មានអាការគ្រុន ពួកគាត់តែងតែ យកជីរអង្កាម មកអោយទំពារ ដើម្បីជួយបញ្ចេញញើស បំបាត់ផ្ដាសសាយ បំបាត់ហើម រឺ ឆ្អល់ពោះ និងជួយបណ្ដេញខ្យល់ ក្នុងក្រពះទៀតផង៕
0 comments:
Please add comment to express your opinion, and share it on Twitter or Facebook. Thank you in advance.