​វិធី​ធ្វើ​ឲ្យ​ត្រីអាំង​ដែល​រឹង​មកជា​ទន់​

Posted on
  • Saturday, January 7, 2012
  • by
  • angco.co
  • in
  • Labels:

  • ត្រី​ដែល​អាំង​ទុកចោល​ទាល់តែ​ក្រៀម​រឹង នៅពេល​បុក​ធ្វើជា​ទឹកគ្រឿង​វា​មានការ​លំបាក ហើយ​សាច់​វា​ថែមទាំង​រឹង​ធ្វើ​ឲ្យ​រសជាតិ​មិន​ឆ្ងាញ់​ទៀតផង ។ វិធី​ដោះស្រាយ​បញ្ហា​នោះ​ងាយ​បំផុត ដោយ​គ្រាន់តែ​យក​ត្រី
    ​មក​បោះ​សាច់​ដាក់​នៅក្នុង​ត្បាល់ រួច​ច្របាច់​ក្រូចឆ្មារ​ចូល បន្ទាប់មក​បុក​វា​ធម្មតា ។ តែ​ប៉ុណ្ណឹង​សាច់​ត្រីអាំង​នោះ ក៏​នឹង​បែក​ម៉ដ្ឋ​ល្អិត ថែមទាំង​ឡើង​ទន់​គួរ​ឲ្យ​ចង់​ទទួលទាន​ផងដែរ ៕​



    0 comments:

    Please add comment to express your opinion, and share it on Twitter or Facebook. Thank you in advance.