-វិធីអាំងប្រហិតដុំឲ្យមានរសជាតិឆ្ងាញ់
- ថ្ងៃនេះយើងមានគន្លឹះអាថ៌កំបាំង ងាយៗ សម្រាប់អ្នកដែលនិយមទទួលទានសាច់ប្រហិតដុំៗ ។ ដើម្បីឲ្យទទួលទានបានរសជាតិឆ្ងាញ់ ហើយថែមទាំងសាច់ប្រហិតនោះទន់ និងមានក្លិនឈ្ងុយទៀតផង ។ ដំបូងសូមយកប្រហិតដុំ មិនថាជាប្រហិតសាច់ជ្រូក សាច់មាន់ សាច់ត្រី ឬសាច់សរសៃដទៃៗក្តី ក្រោយពេលដោតចូលចង្កាក់ ហើយនោះសូមប្រើកាំបិតវះវាបន្តិចៗរួចហើយទើបយកទៅដាក់ក្នុងខ្ទះខ្លាញ់ មុនពេលយកទៅអាំងបន្ត ។ ប្រសិនបើបានធ្វើតាមការណែនាំខាងលើនេះធានាថា ប្រហិតដុំអាំងរបស់អ្នកនឹងមានសាច់ទន់ ហើយស្វិត ព្រមទាំងមានក្លិនឈ្ងុយគួរឲ្យចង់ទទួលទាន ៕





0 comments:
Please add comment to express your opinion, and share it on Twitter or Facebook. Thank you in advance.