-​វិធី​អាំង​ប្រហិត​ដុំ​ឲ្យ​មាន​រសជាតិ​ឆ្ងាញ់​

Posted on
  • Saturday, January 7, 2012
  • by
  • angco.co
  • in
  • Labels:
  • - ថ្ងៃនេះ​យើង​មាន​គន្លឹះ​អាថ៌កំបាំង ងាយៗ សម្រាប់​អ្នក​ដែល​និយម​ទទួលទាន​សាច់​ប្រហិត​ដុំៗ ។ ដើម្បី​ឲ្យ​ទទួលទាន​បាន​រសជាតិ​ឆ្ងាញ់ ហើយ​ថែមទាំង​សាច់​ប្រហិត​នោះ​ទន់ និង​មាន​ក្លិន​ឈ្ងុយ​ទៀតផង ។ ដំបូង​សូម​យក​ប្រហិត​ដុំ មិន​ថា​ជា​ប្រហិត​សាច់ជ្រូក សាច់មាន់ សាច់​ត្រី ឬ​សាច់​សរសៃ​ដទៃៗ​ក្តី ក្រោយពេល​ដោត​ចូល​ចង្កាក់ ហើយ​នោះ​សូម​ប្រើ​កាំបិត​វះ​វា​បន្តិចៗ​រួចហើយ​ទើប​យកទៅដាក់​ក្នុង​ខ្ទះ​ខ្លាញ់ មុនពេល​យកទៅ​អាំង​បន្ត ។ ប្រសិនបើ​បាន​ធ្វើតាម​ការណែនាំ​ខាងលើនេះ​ធានាថា ប្រហិត​ដុំ​អាំង​របស់​អ្នក​នឹងមាន​សាច់​ទន់ ហើយ​ស្វិត ព្រមទាំង​មាន​ក្លិន​ឈ្ងុយ​គួរ​ឲ្យ​ចង់​ទទួលទាន ៕



    0 comments:

    Please add comment to express your opinion, and share it on Twitter or Facebook. Thank you in advance.