ម្រះ សាច់ជ្រូក (សាច់លាយខ្លាញ់) ហៃប៊ី ខ្ទឹមបារាំង មីសួ ស៊ុតទា ទឹកត្រី ទឹកស៊ីអ៊ីវ ស្ករស ម្សៅស៊ុប
ម្សៅមី ខ្ទឹមស ខ្លាញ់រាវ ម្រេចបុក ។
១. យកម្រះមកកាត់ទទឹងជាពីរ ស្កៀលយកបណ្ដូលចេញ លាងទឹកទុកមួយអន្លើ ។
២. សាច់ជ្រូក (សាច់លាយខ្លាញ់) ចិញ្ច្រាំលាយជាមួយហៃប៊ីឲ្យល្អិត ខ្ទឹមបារាំងពុះជាពីរហាន់ស្ដើងៗ មីសួ ត្រាំទឹកកាត់ខ្លីៗ យករបស់ខាងលើនេះ មកច្របល់ចូលគ្នា ចាក់ទឹកត្រី ទឹកស៊ីអ៊ីវ ស្ករស ម្សៅស៊ុប ម្សៅមី គោះ
ស៊ុតទាដាក់ (ច្របល់ឲ្យសព្វ) ទើបយកទៅកាត់ក្នុងផ្លែម្រះនោះឲ្យពេញ ។
៣. ដាំឆ្នាំងដាក់ខ្លាញ់បន្តិចទុកឲ្យក្ដៅដាក់ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំបំពងឲ្យឈ្ងុយ ហើយចាក់ទឹកបន្តិចទុកឲ្យពុះ ដាក់ម្រះ អំបិល ទឹកត្រី ទឹកស៊ីអ៊ីវ ស្ករស ម្សៅស៊ុប ម្រេកបុក គ្របឲ្យជិត ដាក់រំងាស់ឲ្យឆ្អិនហើយដាក់ចុះ ។
0 comments:
Please add comment to express your opinion, and share it on Twitter or Facebook. Thank you in advance.