សាច់ជ្រូកបីជាន់ ត្រីងៀតរ៉ស់ ផ្សិតចំបើង ទឹកត្រី ទឹកស៊ីអ៊ីវ ស្ករផែន ម្រេចបុក ម្សៅស៊ុប ទឹកដូងខ្ចី
ស៊ុតទា ខ្លាញ់រាវ ។
វិធីធ្វើ
១. សាច់ជ្រូកបីជាន់កាត់ដុំតូចៗ ល្មម ប្រឡាក់អំបិល ម្រេច ទឹកត្រី ទឹកស៊ីអ៊ីវ ម្សៅស៊ុប ផ្អាប់ទុក ។
២. ត្រីងៀតកាត់កង់តូចៗ ផ្សិតចំបើងពុះជាពីរ ។
៣. ដាំខ្ទះចាក់ខ្លាញ់ទុកឲ្យក្ដៅ ដាក់ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំបំពងឲ្យឈ្ងុយ ដាក់ស្ករផែនឲ្យរលាយហើយដាក់សាច់
ជ្រូក ត្រីងៀតត្រឡប់ឲ្យចូលគ្នាទើបដួសដាក់ឆ្នាំងចាក់ទឹករំងាស់ឲ្យរីង ហើយចាក់ទឹកដូងខ្ចីដាក់ផ្សិតចំបើង ស៊ុតទា
(ស្ងោរឲ្យឆ្អិនបកសំបកឲ្យស្អាតដាក់ទាំងមូល) រំងាស់ឲ្យផុយទើបដាក់ចុះ ។
0 comments:
Please add comment to express your opinion, and share it on Twitter or Facebook. Thank you in advance.