ឆា​ផ្សិត​ចម្រុះ​

Posted on
  • Saturday, January 7, 2012
  • by
  • angco.co
  • in
  • Labels:
  • គ្រឿងផ្សំ :
    -​ផ្សិតចំបើង​    ​    ​    ​៥០​ក្រាម​
    -​ផ្សិតត្រចៀកកណ្តុរ ស​-​ខ្មៅ​    ​៥០​ក្រាម​
    -​ផ្សិត​ស ឬ ផ្សិត​អំបោះ​    ​    ​៥០​ក្រាម​
    -​ផ្សិតចេក​    ​    ​    ​៥០​ក្រាម​
    -​ម្ទេសដៃនាង​    ​    ​៣-៤​គ្រាប់​
    -​ឫស​ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ​    ​    ​២​គល់​
    -​ស្ករស​    ​    ​    ​១​ស្លាបព្រា​កាហ្វេ​
    -​ទឹកត្រី​    ​    ​    ​១​ស្លាបព្រា​កាហ្វេ​
    -​ខ្ទឹមស​    ​    ​    ​៤-៥​ក្លែប​
    -​ម្រេច​គ្រាប់​    ​    ​    ​១​ស្លាបព្រា​កាហ្វេ​
    -​ប្រេងឆា​    ​    ​    ​សម្រាប់​ឆា ។​
    វិធី​ធ្វើ : 
    ១-​លាង​សម្អាត​ផ្សិត​ផ្សេងៗ រួច​ទុក​ឲ្យ​ស្រស់ទឹក ។ បុក​ឫស​ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ ខ្ទឹមស ម្រេច​គ្រាប់ និង​ម្ទេស ឲ្យ​ម៉ដ្ឋ រួច​យកទៅ​ឆា​ជាមួយ​ប្រេង ឲ្យ​ឈ្ងុយ ។​
    ២-​ដាក់​បន្លែ​ផ្សេងៗ​ចូល​ឆា​ជាមួយគ្នា បន្ថែម​ទឹក​ចូលទៅ​បន្តិច រួច​ផ្សំ​រសជាតិ​តាម​ចំណូលចិត្ត ។



    0 comments:

    Please add comment to express your opinion, and share it on Twitter or Facebook. Thank you in advance.