វិធី​ទុក​មីសួ ឬ​សរសៃ​មី​ឲ្យ​បានយូរ

Posted on
  • Saturday, January 7, 2012
  • by
  • angco.co
  • in
  • Labels:
  • មីសួ ឬ​សរសៃ​មី​ទាំង​កញ្ចប់ ទាំង​មី​ដុំ បើ​ចង់​រក្សាទុក​ឲ្យ​បានយូរ ពិសេស​អាច​រក្សា​រសជាតិ ឲ្យ​នៅតែ​ឈ្ងុយឆ្ងាញ់​នោះ គួរ​អនុវត្ត​វិធី​ដូចជា : 
    នៅពេល​ឆា​រួចរាល់​ហើយ ចូរ​ដួស​ដាក់​ថាស រួច​យក​ស្លឹក​ស្ពៃខៀវ ឬ​ស្ពៃចង្កឹះ​ស្រស់​មក​គ្របពីលើ​ឲ្យ​ជិត បន្ទាប់មក​យក​ក្រណាត់​ស្បៃ​គ្របពីលើ​មួយ​ជាន់​ឲ្យ​ជិត នោះ​នឹង​អាចជួយ​រក្សា​ឲ្យ​មីសួ ឬ​សរសើ​មី​របស់​អ្នក​ឲ្យ​មាន​សភាព​ទន់ល្មើយ និង​មាន​រសជាតិ​ឈ្ងុយឆ្ងាញ់​ដូចដើម ៕



    0 comments:

    Please add comment to express your opinion, and share it on Twitter or Facebook. Thank you in advance.