+គ្រឿងផ្សំ:ត្រីកាម៉ុងចំហុយ (ឬត្រីកាម៉ុងស្រស់) ២ ក្បាល, ខ្ទឹមស ៥ កំពឹស, ម្រេចកន្លះស្លាបព្រាបាយ, ស្ករត្នោត១ ស្លាបព្រាបាយ ទឹកត្រីកន្លះស្លាបព្រាបាយ, ទឹកអម្ពិលទុំ ២ ស្លាបព្រាបាយ ។
+វិធីធ្វើ:
១-ចៀនត្រីកាម៉ុងឲ្យឡើងលឿងស្រួយ រួចបេះតែសាច់ហាន់ជាចំណិតឲ្យល្មមមាត់ និងរៀបដាក់ចាន់ ។
២-បុកខ្ទឹមស និងម្រេចបញ្ចូលគ្នាឆាទាល់តែឈ្ងុយ ដាក់ទឹកអម្ពិលទុំ ស្ករត្នោត ទឹកត្រី ផ្សំរសជាតិតាមចូលចិត្ត ។
៣-យកទៅចាក់ស្រោចលើសាច់ត្រីកាម៉ុងដែលរៀបដាក់ចាន រួចតុបតែងដោយបន្លែផ្សេងៗ ទទួលទានជាមួយបាយក្តៅៗ ពិតជាឆ្ងាញ់ !!! ។
បញ្ជាក់: ប្រសិនបើអ្នកប្រើត្រីកាម៉ុងស្រស់ អ្នកអាចបំបាត់ក្លិនឆ្អាបបានដោយប្រើម្សៅដំលូងមីប្រមាណជា ៣ ស្លាបព្រាបាយដាក់ក្នុងអាង រួចយកត្រី កាម៉ុងទៅឡុកច្របល់ឲ្យសព្វ ទុកចោលមួយស្របក់ រួចលាងទឹកឲ្យស្អាត ពេលនោះនឹងអាចបំបាត់ក្លិនឆ្អាបរបស់ត្រី ហើយគ្មានរំអិលជាប់ដៃទៀតផង ៕




0 comments:
Please add comment to express your opinion, and share it on Twitter or Facebook. Thank you in advance.